Framsidan Innehållssidan Kontakt: ompio57(snabel-a)gmail.com

Senast ändrad 2006.07.18

Midsommarstång

Jag föddes på sent femtiotal av finsk mamma och svensk pappa. I kyrkopappren stod det trolovningsbarn. När jag hade hunnit bli knappt en månad gifte de sig och jag blev äkta barn. Jag tjatade på mamma att jag ville ha en lillebror men tji fick jag; det blev två småsystrar i stället. De där små pojkarna fick vänta tills jag blev stor och t.o.m. mycket stor. Inte förrän jag passerat de trettio fick jag min första pojke. Så småningom kom en till när jag började närma mig fyrtio.

Vill du veta mer om mig så läs min matematiska hundralista. Vidare finns här en baksida (ha ha!) och - eftersom jag ägnar mig åt läraryrket - en samling skolsidor. Fotografering är ett av mina stora intressen och det kan du läsa mer om på fotosidorna, där du också hittar en hel del foton.

I slutet av juli 2002 la jag upp resesidorna, som i skrivande stund är endast en. Jag planerar att så småningom göra små sammandrag av de resedagböcker jag fört under de olika resor jag hunnit med.

Den senast inlagda sidan, tillbakasidan, är en tolv dagar lång dagbokstext som skildrar dagarna närmast efter min ankomst till Sverige efter nästan tio år utomlands. Det var mycket som skulle hinnas med innan mina pojkar anlände: bostad och arbete var det viktigaste. Så småningom ordnade sig allt även om det inte gick på tolv dagar.

Trevlig läsning!
Baksidan 100-lista Skolsidorna Ringsidan
Fotosidan Resesidorna Tillbakasidan