Framsidan Innehållssidan Kontakt: ompio57(snabel-a)gmail.com


 

Skolbesök och SIDA-besök


León, 13/4 -89

Hej mamma!

Jaha, nu har jag varit gift i två veckor och det känns likadant som tidigare. I morgon åker E och jag till Managua för att registrera äktenskapet på våra ambassader. Dessutom ska vi nog gå och beställa flygbiljetter till i juni. Vi tänkte stanna i Sverige tre veckor och sen åka till Italien på tre veckor. Jag kan ta ut totalt sex veckor eftersom jag förlänger mitt kontrakt.

M och hennes barn skickar hälsningar till dig och I och undrar lite över fotona som ni tog. Det gör för övrigt också J.

Annars är det varmt här igen. I måndags var jag uppe i Somotillo och gjorde en inventering av labutrustningen där. Tittade också på termometrarna om de fungerade och de visade på 36 grader!

Idag på förmiddagen var jag iväg till en liten skola på vägen mot Managua, 15 km från León. Ingen var där så jag fick köra hem igen. Sen skulle en delegation från SIDA komma hit kl. 12.30. De kom efter 13. K, jag och några volontärer från Nicarauac åkte med dem till en restaurang och åt lunch och pratade bistånd och projekt. Lunchen drog iväg och inte förrän kl. 16 kom vi därifrån. Då hade jag missat ett skolbesök.

Just nu står E och gör i ordning en efterrätt som vi ska äta i morgon kväll. Jag kommer inte ihåg om ni prövade den här. Den görs på kex, grädde, ägg och kakaopulver. N fick besök från Italien i veckan och därför ska vi ha en liten välkomstmiddag här i morgon. Som vanligt är det E som står för matlagningen.

Idag flög B iväg till Tyskland på semester. Två månader ska hon vara borta och även hinna med en resa till Thailand.

Hej då och kram från Susanne.Nicaraguasidorna Förra brevet Nästa brev Alla brev