Framsidan Innehållssidan Kontakt: ompio57(snabel-a)gmail.com


Klicka på bilden för att se den i lite större format!

N flätar hår.

Bröllop


León, 2/4 -89

Hejsan igen!

Ja, numera är jag fru. I fredags kl 11 gifte vi oss under mycket nervositet. N, colombianskan, flätade mitt hår i en krona och E, en italienska, målade mig. E satte på mig guldörhängen, som han köpt istället för ringar. Till 'el juzgado' for vi på motorcykel. N och K kom efter på vespa. Under hela vägen tutade vi för fullt. Väl framme tog det inte lång tid. Vi fick gå in i ett rum där de läste upp nånting och så fick vi sträcka upp högra handen och svara 'sí', båda på en gång. och sen skulle alla skriva under. Efteråt när vi kom ut, stod N med en påse risgryn. E tog foton hela tiden. K tog med min kamera. Nu idag skulle jag ta ut filmen för att skicka med den till dig, men så upptäckte jag att den aldrig varit framdragen. Vilken besvikelse! Tack och lov att E också tog foton. Men inte förrän hon åker till Italien i juni kommer det att bli framkallat, så du får vänta med att se några bilder. Efter bröllopsakten åkte vi fyra en runda i León med tutorna på. Hemma lyfte E mig över tröskeln.

Hela eftermiddagen lagade sen det nygifta paret mat till festen som vi hade på kvällen. Folk strömmade in med presenter och vi åt, drack och dansade. Här var nog mest nicaraguaner, men många andra andra nationaliteter var närvarande: Västtyskland, Storbritannien, Irland, Mocambique, Holland, Sverige, Italien, Argentina.

Festen slutade kl 4 på morgonen, då vi till slut fick ut MED:s högsta chef ur huset. Ja, även chefen för TELCOR i León var här och lovade förstås i fyllan och villan att han skulle fixa telefon snabbt till oss. Får se hur det går med det. Ja, det var en lyckad fest...

......

Kram från Susanne.Nicaraguasidorna Förra brevet Nästa brev Alla brev