Framsidan Innehållssidan Kontakt: ompio57(snabel-a)gmail.com


 

Bostadsproblem


León, söndag 19/6 -88

Hej mamma lilla!

......och J sa att jag fick en månad på mig att flytta härifrån. Sen bara gick han utan att säga något och sen har jag inte sett honom och hoppas att han inte kommer hem i natt (Han sover ofta borta). Jag cyklade iväg till K och H för att prata av mig lite och de tipsade mig om några ställen där jag kunde fråga om bostad och sen for jag iväg till C och A (som har det hus jag kan få dela med någon annan volontär i december). Jag pratade mycket med A och hon erbjöd mig genast att få sova där i natt, men det gör jag inte. Jag måste ju försöka prata med J trots allt. Sen var jag också iväg till ett hus som en italiensk förening har, där redan en svensk bor och frågade om de har rum över. Och det verkar finnas. I morgon ska jag dit igen och prata mer och så hoppas jag att det löser sig.

Ja, jag vet inte hur mycket du anat om mina problem med J av tidigare brev, men nu ska det bli slut. Det värsta är att jag anklagat mig själv så mycket för alla småsaker som har hänt. Sen tror jag också att den ekonomiska situationen har påverkat J att äntligen uttrycka sig på något sätt om att han vill bo själv. Nu har det ju blivit billigare för oss igen och därmed är han inte längre i behov av att dela boendet.

Ja, det har känts jobbigt idag, men jag har också upptäckt att jag har många fina vänner här. Vi får se hur det löser sig i morgon.

Dessutom hörde jag idag att C och J fick en dotter. Har du träffat dem något?

Igår hade vi fest hos C och A med chilenska piroger och C visade bilder från Bolivia och Chile. Han lånade min projektor och när vi satte igång den gick lampan. Som tur är hade jag en reservlampa med mig, som vi for och hämtade. Men i alla fall så ber jag dig att köpa en ny att ta med när ni kommer. Tackar på förhand.

Kram, SusanneNicaraguasidorna Förra brevet Nästa brev Alla brev